Hogyan szabjuk testre a WordPress bejelentkezési képernyőjét?

0
0
Hogyan szabjuk testre a WordPress bejelentkezési képernyőjét?

Szerencsére a WordPress annyira elterjed weblap motor, hogy már mindenhez találhatunk bővítményt. Te is szeretnéd testre szabni a WordPress bejelentkezési képernyőjét? Akkor ez a cikk neked íródott.

Navigáljunk a Bővítmények -> Új hozzáadása fülre. Majd a keresőbe írjuk be, hogy White Label CMS.

Adjunk hozzá egy bővítményt

Telepítsük a bővítményt!

White Label CMS telepítése techblogger.hu

Ha a telepítés sikerült kapcsoljuk be a bővítményt. Az eszközt a Beállítások -> White Label CMS aloldalon találjuk meg. Ha megtaláltuk, akkor ez a képernyő fogad minket. A bővítmény szabad utat ad nekünk a testre szabhatóság terén.

White Label CMS bővítmény beállításai techblogger.hu

A bejelentkezési felület beállítását a BRANDING -> Login fülön találjuk. Ahogy a képen látható, feltölthetjük a saját logónkat, ezzel megváltoztatva az eredeti WordPress logót. Az ajánlott méret 300px x 80px, hogy ne lógjon ki a kép.

WordPress bejelentkezés testreszabása techblogger.hu

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

A Custom Login CSS-ben hozzáadhatunk akár kódokat, is mint, ahogy látszik. Ezzel a kóddal a bejelentkezés hátterét változtatjuk meg.

A bővítmény még nagyon sok lehetőséget ad. Ilyen például az admin felület logója, háttere, menüpontjainak megváltoztatása.

Ha segített a cikk, akkor kérlek értékeld, az alsó csillagokkal, ha valami észrevételed van nyugodtan írd meg kommentben.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük