Hogyan készíts streamerként egyszerűen weboldalt?

0
0

Minden platformon ott vagy streamerként, videósként. Facebookon, Instagramon, TikTokon, YouTube-on, de mégis azt látod, hogy egyre inkább csökkennek a megtekintések? A platformok folyamatosan afelé terjednek, hogy olyan tartalmat mutassanak a felhasználónak, amely releváns számára és minél inkább az oldalon tartja.

Egy weboldal segítségével viszont folyamatosan elérheted a követőidet, megoszthatod tartalmaidat, és nem két hirdetés között kell lennie a gondosan elkészített videódnak. Egy egyedi weboldal segítségével minden lehetőséged megvan, hogy minél interaktívabb honlapot hozz létre, de létezik egy köztes megoldás is a Lesty.

A platform segítségével egyszerűen hozhatsz létre magadnak oldalt, ahol belinkelheted a legfontosabb tartalmaidat, oldalaidat, és akár egy email listát is építhetsz amin keresztül folyamatosan értesítheted a követőket a streamről és a legfontosabb eseményekről. Ezek után egyszerűen megoszthatod a linket Instagramon, vagy TikTok-on, így mindig a legjobb helyre érkeznek a látogatóid. Nézd meg a TechBlogger Lesty oldalát.

Mi az a Lesty?

A Lesty egy felhasználóbarát platform, ahol percek alatt hozhatsz létre magadnak weboldalt. Csak egy email cím és néhány kattintás, vagy telefonon keresztül pöccintés szükséges ahhoz, hogy létrehozd a saját oldalat, ahol csak azt oszthatsz meg, amit szeretnél.

Te irányítod az oldalad és Te helyezheted el a legfontosabb tartalmaidat az oldalon.

Nem kell heteket várnod, illetve nagy összegeket fizetned azért, hogy létrehozhasd a saját honlapodat. Egy weboldal segítségével speciális funkciókat kapsz a kezedbe (mint akár a TechBlogger), viszont egy Lesty oldal létrehozásával, is hasonló lehetőségeid lesznek, de elég csak a számítógéped, de akár mobilon keresztül is elkészítheted.

Lesty előnyei

Fentebb már elolvashattad, hogy lényegében mire is képes a platform, most nézzük át pontosan milyen lehetőségeid lesznek ezen belül.

A Lesty útmutató alapján ha létrehoztad a Saját Oldaladat, akkor máris mehet a beállítás. Add meg az oldalad címét, leírását, linkjét, háttér színét, stb.

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Az alap beállítások után jöhet a lényeg, a Linkek, amivel eszméletlen sok lehetőséget tudsz hozzá adni az oldaladhoz.

Rakd ki az oldaladra legújabb TikTok videódat, az egyik legjobb Twitch jelenetedet, legfrissebb YouTube videódat. Oszd meg kedvenc Spotify listádat, vagy akár SoundCloud-ról a saját zenédet. Természetesen sima weboldal linket, képet, vagy szöveget is megadhatsz.

Email feliratkozási lehetőséget is hozzáadhatsz Mailchimp segítségével, ehhez külön útmutatót fogunk készíteni.

Miben különbözik egy egyedi weboldal és egy Lesty oldal?

Egy egyedi weboldal elkészítéséhez számos dolog kell, általában a legyegyszerűbb és legmegbízhatobb megoldás, ha ennek a kivitelezésére felkérünk valakit, aki kompletten elkészíti nekünk az oldalt.

Ehhez szükség van egy domain címre, tárhelyre, és magára a weboldalra. Ezt akár mi magunk is elkészíthetjük WordPress és egy szép téma segítségével. Azonban ez rengeteg időbe telik és ha nincs még tapasztalatunk, akkor számos tutorial és módosítás fog kelleni ahhoz, hogy egy profin kinéző oldalt hozzunk létre.

Egy Lesty oldal esetében, ezzel ellentétben semmire nincs szükséged, csak egy gyors regisztrálásra és máris létrehozhatod az oldaladat, és a fent említett elemeket már is hozzáadhatod, és megoszthatod a közösségi felületeken.

Hogyan érdemes használnod a Lesty-t?

Általában szeretjük letudni a dolgokat, és ha egyszer megvagyunk velük, könnyen elfelejtjük azokat. A Lesty oldaladat, érdemes rendszeresen frissíteni, az aktuális videókat, infókat és híreket megosztani rajta, legfőképpen azért, mert a TikTok, Instagram és akár Facebook oldalad is egyből ide vezet. Ezért senki nem szereti, ha egy “üres széket” talál az oldalon.

Ahogy már fentebb olvastad néhány kattintás vagy pöccintés segítségével módosíthatod, vagy létrehozhatod az oldalat, így nem fog nagy kihívást jelenteni hetente vagy naponta pár percet rászánni és frissíteni a legújabb tartalommal.

Érdemes néhány grafikát is elhelyezni az oldalon, erre tökéletes megoldás a Canva, amely segítségével hozhatsz létre borítóképeket vagy háttereket az oldaladhoz.

Összegzés

Lesty tökéletesen alkalmas abban az esetben, ha gyorsan szeretnél egy oldalt létrehozni magadnak, amin minden fontos info és tartalom megtalálható rólad. Ha viszont szeretnél több oldalas, bemutatkozással, kapcsolati űrlappal, cikkekel ellátott honlapot akkor egy egyedi weboldal kell számodra.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes streamer minikurzus

Érj el növekedést a

csatornádon, azonnal.

Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Stúdió legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.

Ingyenes streamer minikurzus

Már a hajadat téped a sok beállítástól?

Ne hagyd, hogy az akadályok megállítsanak téged. Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Studio legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.