Biztos láttátok már, hogy egyszer csak Ray-Ban hirdetés jelent meg az oldalatokon a tudtotokon kívül. Itt van, hogyan állítsd le.

Ray-ban kamu hírdetése

Biztos ti is találkoztatok már a fent látható képpel vagy az Instagram-on vagy a Facebook-on. A képen általában 1-2 barát is megvan jelölve, hogy biztos értesüljenek róla. Megjött a kamu akciós Ray-Ban szemüveg amit csak 24 óráig tudtok megvásárolni a kamu weboldalon. A weboldalon ne vásároljunk, ezek csak a bankkártya adatokra utaznak, illetve a személyes adatainkat akarják ellopni.

Ha nálatok is megjelent a kép akkor itt az ideje elgondolkozni, hogy milyen alkalmazásokat és beépülő appokat használtok.

A kép-et automatikusan posztolja egy program. Teljességgel nem nevezném vírusnak, hanem inkább figyelmetlenségnek. A hangsúly az olyan alkalmazásokon van, amelyek új filtereket ajánlanak, illetve kép módosítással foglalkoznak. Nézzük át azokat az alkalmazásokat, amik a telefonunkon vannak. Keressük, meg azt, amelyet képszerkesztésre szoktunk használni. Ezek általában az ingyenességgel szoktak hivalkodni, illetve engedélyt kell adnunk neki, hogy egyből Instagram-ra vagy Facebook-ra posztoljunk.

Keressük, az olyan alkalmazásokat, amiknek teljes hozzáférése van a fiókunkhoz. Töröljük le, azokat az alkalmazásainkat a telefonunkról, amelyek ingyenes képszerkesztők és teli vannak hirdetéssel és a fent említett módon engedélyeznünk kell, hogy hozzáférjenek a fiókunkhoz.

Fontos, hogy folyamatosan frissítsük az alkalmazásokat, így megelőzve az esetleges bajt. Figyeljük, hogy milyen Wi-Fi hálózatra lépünk fel és hogy éppen kinek a gépébe jelentkeztünk be. Sok esetben a “feltörték a Facebook-om” címszót el is felejthetjük, mert általában csak a fent leírtak közül elkövettük valamelyiket és így nyertek irányítást a fiókunk felett.

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: Ray-Ban hirdetés az oldaladon?

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap