5 Pénztárca telefontok iPhone-hoz

0
0
5 iPhone pénztárca tok

Ezekkel a kártyatartó pénztárca tokokkal lehetetlen lesz elhagynod a kártyáidat.

A cikkben Iphone-hoz való kártya tartó, pénztárcával rendelkező telefontokok lesznek bemutatva. Ha nem csak a stílusra törekedünk, hanem a praktikusságra is akkor ez lesz számunkra a megnyerő. Iratainkat, bankkártyánkat könnyen tarthatjuk egy ilyen tokban, anélkül, hogy izgulnunk kellene, hol is hagytuk el. Külföldi gyártók olcsó és stílusos tokjai következnek.

1-2. KISSCASE bőr pénztárca telefontok

Az első két helyet is a KISSCASE teljes bőr tokjai kapják. A két tok teljesen hasonlít egymáshoz, azonban míg az egyik hátulja felfelé, addig a másiké oldalra nyílik fel. Ha valaki teljes eleganciára vágyik, akkor ez a retro tok megadja a hangulatot. Tokok több színben elérhetőek, így akár egy fehér tokot, de egy rózsaszínt is magunkévá tudhatunk. A tok nagyobb, mint a kamera lencséjének kilógása, így tökéletesen megvédi azt. A hátsó felületeket egy patent segítségével tudjuk biztosan lezárni, így a fontosabb iratokat ott tudjuk tárolni.
Ajánlás: Ez a tok tökéletes lehet egy üzlet ember számára, mivel egy érzést sugároz.
Kompatibilis: iPhone 5, 5S, SE, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus,  X,  XS, XR, XS MAX

3. FLOVEME tükrös tok

A harmadik helyen a nőknek szeretnék kedvezni mégpedig egy tükörrel ellátott tokkal, amelyben még a kártyáinkat is elhelyezhetjük. Tökéletes a kialakítás , a kivágások a helyükön vannak, a kameránk is védve lesz a toknak köszönhetően. Az egész hátsó rész kinyitható, ahol a kártya tartót és a tükröt rejtették el. A belső kártyatartót bőrből készítették. Több színben is elérhető a tok, amelynek érintése is eleganciát áraszt és tökéletesen passzol a mindennapokhoz.
Ajánlás: Fiatal nőknek, akik feldobnák a telefonjukat, nem mellesleg a smink is fontos.
Kompatibilis: iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X

Tovább

4. DOEES pénztárca tok

A fent látható pénztárca tok, a hagyományos már megszokott flip kidolgozást követi. A telefontok bőrből és szövetből készült, melyet varrás díszít a széleken. A telefont egy átlagos szilikon tok fogja közre, így a telefonunk duplán van védve az ütődésektől, a mindennapi használattól. Mint minden flip tokot, így ezt is használhatjuk felcsukott pozícióban és máris nézhetjük filmünket. Több színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a magának valót.
Ajánlás: Ezt a tokot azoknak ajánlanám akik már megszokták a flip tok kihajthatóságát és adnak az eleganciára, de még is újítani szeretnének.
Kompatibilis: iPhone 5, 5S, SE, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus,  X,  XS 

Tovább

5. FLOVEME szilikon tok

5 iPhone pénztárca tok FLOVEME egyszerű szilikon

A következő kártyatartós tok az egyszerű, de mégis stílusos kinézetével nyerte meg magának az ötödik helyet. Szilikonból készült a tok, de a hátlapját egy dizájnos keresztminta díszíti. Ezzel a tokkal is védve van a kameránk és a sarkok védelme is tökéletes. Ahogy az előző termékeknél láttuk, úgy itt is a gombok is védve vannak, illetve a töltő bemenet és a hangszórók kivágása is tökéletes. Egy kártya tartására elegendő hely van.
Ajánlás: Fiatalabbaknak, akik szeretik a letisztult egyszerű dizájnt.
Kompatibilis: iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus,  X,  XS 

Tovább

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük