Mi az a tartalomstratégia? Hogyan tudod használni streamerként vagy youtuberként?

0
0

A kezdetekben nagy lendülettel indulunk meg, rengeteg ötletünk van és rengeteg inspirációval rendelkezünk. Mivel fogunk játszani? Milyen videót fogunk elkészíteni. Ahogy telnek a napok egyre inkább kezdhet alább hagyni ez a kezdeti lendület és már azt sem tudjuk mibe vágjunk bele.

A tartalomstratégia, vagy angolul content strategy ebben segít téged. Amellett, hogy előre megtervezed milyen játékot, milyen tartalmat fogsz gyártani, nem csak Twitch-re YouTube-ra, de a többi platformra, elkötelezed magad és bebiztosítod magad. Így amikor már odakerülsz, hogy be kell kapcsolni a kamerát már tudni fogod hogy mihez kedj hozzá.

Ismerd meg, hogyan érdemes elkezdened, milyen pontokat érdemes rögzítened és hogyan tudsz Te is egy ilyen naptárat elkészíteni. (A cikk végén másolható a Google Sheets, amit azonnal használhatsz.)

Miért van szükség rá?

A bevezetőben már olvastad, hogy ezzel tudod előre bebiztosítani magad. Ez elsőre egyszerűnek tűnhet és úgy gondolhatod, ha majd ott lesz, hogy posztolni kell Te biztosan tudni fogod, hogy miről fog szólni az a tartalom. De gyorsan kimerülhetünk, és nem biztos hogy folyamatosan ugyanolyan érdekes tartalmakat fogunk tudni készíteni.

A cikk még nem ért véget! Jelentkezz be és olvasd végig ingyenesen a cikket!

Még nincs fiókod? Regisztrálj ingyenesen!

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes streamer minikurzus

Érj el növekedést a

csatornádon, azonnal.

Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Stúdió legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.

Ingyenes streamer minikurzus

Már a hajadat téped a sok beállítástól?

Ne hagyd, hogy az akadályok megállítsanak téged. Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Studio legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.