Hogyan reklámozd magad streamerként a Facebook-on?

0
0

Kezdő streamerként nehéz elindulni az úton. Amikor létrehozod a Facebook oldalad, reméled, hogy pár nap, vagy akár egy héten belül több százan fognak követni és folyamatosan az újabb tartalmaidat várják a nézők. De ez egyáltalán nincs így, sőt akár több hónap is eltelhet, ameddigre oda jutsz, hogy 100 követőd legyen.

Ebben a cikkben megtudhatod, mik azok a tippek, lépések amiknek a segítségével több követőt érhetsz el. Hogyan tudod érdekessé tenni a tartalmaidat és meggyőzni a nézőket, hogy érdemes téged követni, mert teljesen egyedi tartalmat fognak kapni.

Az organikus elérés, tehát a hirdetés nélküli tartalom gyártás, egyre inkább kezd a Facebook-on csökkeni. Így elég nehéz dolgunk lesz, hogy ha kirakunk egy posztot és csak várjuk, hogy megtörténjen a csoda. Folyamatosan érdekes tartalmakat kell gyártanunk, és jelen lennünk a platformon.

A Kezdet

Minden kezdet nehéz, de a megfelelő hozzáállás és kezdő stratégia segítségével könnyebbé tehetjük. A Facebook esetében azonban ez még nehezebb hiszen a 0 követővel indul mindenki. A következőkben a fontos lépéseket fogjuk megnézni, amelyekkel megkönnyíted, hogy rád találjanak a platformon.

A cikk még nem ért véget! Jelentkezz be és olvasd végig ingyenesen a cikket!

Még nincs fiókod? Regisztrálj ingyenesen!

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes streamer minikurzus

Érj el növekedést a

csatornádon, azonnal.

Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Stúdió legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.

Ingyenes streamer minikurzus

Már a hajadat téped a sok beállítástól?

Ne hagyd, hogy az akadályok megállítsanak téged. Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Studio legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.