Legjobb ingyenes stream overlayek

0
0

A kezdetben még elég, hogy ha csak elkezded a streamet. Nem kell feldobni, nem kell különböző kinézeteket, különleges dolgokat hozzáadni. Elég csak a jó tartalom. Viszont ahogy egyre nő a nézettséged, úgy gondolhatod, hogy itt lenne az ideje valami mást is mutatni, színesebbé tenni a streamet. Belevinni a kinézetbe a Te egyediségedet, azt a játékot amit éppen játszol. Az OBS Stúdió és a Streamlabs OBS is számtalan lehetőséget biztosít arra, hogy képeket, videókat, kinézeteket adjunk hozzá a közvetítéshez.

Több választási lehetőséged van, amikor a kinézetről, vagy az overlayekről van szó. Megannyi felület jött már létre, amelyek biztosítanak számodra overlayeket. Ezek lehetnek ingyenesek vagy fizetősek. Ha szeretnél egyedi megjelenést, ami esztétikus és igazodik az egyéniségedhez, akkor a legjobb megoldás persze ha felkérsz egy grafikust, aki elkészíti számodra a megjelenést, vagy vásárolsz egy prémium overlayt.

A következő listában találhatóak általános overlayek, de olyanok is, amelyek kifejezetten egy játékra vannak tervezve (Fortnite, League of Legends, CS:GO, stb.). De végső soron úgy is a Te ízlésed fogja meghatározni, hogy melyik tetszik a legjobban.

A legjobb ingyenes stream overlayek

 1. Own3d.tv
 2. Nerd or Die
 3. wdflat
 4. Placeit
 5. Zerging
 6. Strexm.tv
 7. Player.me
 8. Twitch Overlay
 9. Twitch Temple
 10. Visual by Impulse
 11. Twitch Designs

1. Own3d.tv

Az Own3d-en keresztül legfőképpen prémium overlay-eket találhatunk. Szerencsénkre azonban elérhetővé tettek ezek közül néhányat, ingyen. A legjobb darabokért már fizetnünk kell, de így is találunk kedvünkre valót.

Miket találhatunk az oldalon? Főleg Twitch overlayeket, webkamerához, csak webkamera nézethez háttéreket, paneleket, értesítéseket, és különböző bannereket. Ezeknek néhány darabját megtalálhatjuk animált verzióban is.

2. Nerd or Die

A Nerd or Die tartalma hasonló az Own3d-hez képest. Itt is számtalan prémium overlay-t, alertet, paneleket, háttereket, bannereket stb. találhatunk meg.

Az oldal kezdetben blogként és YouTube csatornaként működött, azonban az idő előrehaladtával átalakultak egy teljes brand-é és azóta tartalommal és grafikákkal látják el a streamerek az egész világon.

Ezeket a kinézeteket és grafikai elemeket, felhasználhatjuk a közvetítés során, tehát a különböző platformokon is, legyen szó Twitch-ről, Facebook Gaming-ről, YouTube-ról vagy Mixerről.

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

3. wdflat

Talán most fog következni a mindenki kedvence. A wdflat oldalon, teljesen ingyenes overlayek érhetőek el. Több mint 450 darab grafikai és vizuális elem közül válogathatunk.

Panelek, webkamera keretek, közvetítői nézetek, bannerek, átvezető és kezdő videók stb. Viszont, az által, hogy teljesen ingyenesek, minőségben nem fogják elérni azt a szintet, amelyet az előbb említett két oldal ingyenes tartalma mutat.

4. Placeit

A Placeit egy online tartalmakat, videókat, grafikai elemeket, mockupokat gyártó weboldal. Ezeknek a segítségével kitűnhetünk a tömegből. Az oldal könnyen használható eszközt is biztosít ezeknek az elemeknek a testreszabására.

Tehát, nem kell, hogy a megszokott, mindenki által elérhető/letölthető alap sablonokat használd, könnyen átalakíthatod a saját stílusodra ezeket. Ez után már egyszerűen, mehet a streamben vagy akár Facebook-ra vagy YouTube-ra.

Számtalan lehetőség közül válogathatunk, természetesen itt is a jobbakért a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Pontosan mik érhetőek el az oldalon?

 • OBS Studio overlay maker (egy eszköz segítségével te magad dobálhatod össze a kinézeteket)
 • Közösségi felületekhez bórítóképek
 • Twitchhez bannerek, overlayek, panelek, borítóképek
 • Webkamera keretek

Nem sikerült beállítani? Lassú? Lefagy?

Itt a megoldás.

Bármilyen problémád is adódjon a számítógépeddel, a rendelkezésedre állunk és megoldjuk a problémát, akár azonnal.

5. Zerging

A Zerging oldala lehet, hogy a versenyben alul marad, viszont az egyszerű azonnal használható kinézetek miatt került be az 5. helyre. Egyszerűen kiválasztjuk a tetszetős darabokat, letöltjük a képeket és Gimp vagy Photoshop segítségével átírjuk a szövegeket, vagy akár hagyhatjuk eredeti állapotukban is.

6. & 7. Strexm.tv – Player.me

A Strexm.tv ingyenes overlayeket biztosít Twitch-hez. Ezek a kinézetek, legfőképpen egyes játékokhoz készültek, mint például CS:GO, League of Legends, Minecraft, Diablo, stb. Persze itt is megtalálható néhány általános darab is.

Az oldal itt is egy eszközt biztosít számunkra, amiben összerakhatjuk a kinézetet. Hozzáadhatjuk a nevünket, megjeleníti ha valaki feliratkozott, bekövetett téged vagy éppen támogatást küldött neked.

Az oldalt nemrégiben átalakították és plusz szolgáltatásokat adtak hozzá. Ez lett a Player.me.

Egy teljesen új felületet kapunk. Az új oldal mint egy streamer közösségi felületként működik. Így most már nem csak egy kinézet készítő appot kapunk, hanem megoszthatjuk a streamünket, felvehetjük azt és összekapcsolhatjuk a platformot a többi közösségi oldallal is.

8. Twitch Overlay (mint weboldal)

Könnyen rájöhetünk az oldal nevéből, hogy a TwitchOverlay, kifejezetten Twitch-hez találhatunk overlay-eket, de azért találhatunk itt is YouTube-hoz is kinézeteket és akár minden felületen használhatjuk az overlayeket.

A prémium kinézetekért már fizetnünk kell, de jelenleg 55 darab ingyenes tartalom érhető el. Ezek között találhatunk overlayeket, profil grafikákat, Twitch értesítéseket, közvetítői nézeteket, és webkamera boxokat.

A prémium kinézeteket átlagosan $10-ért vásárolhatjuk meg, a kidolgozottabb darabokat $20-$25-ért kaparinthatjuk meg.

9. Twitch Temple

A Twich Temple-n keresztül hozzájuthatunk teljes streamkinézetekhez, de külön is találhatóak, logók, overlay-ek, grafikák és értesítések.

A prémium kinézetek, $10-$30 terjednek, ezek már sokkal kidolgozattabbak és megjelenésben is ütősek. Az ingyenesek között főleg Twitch overlay-eket találunk.

10. Visual by Impulse

A Visual by Impulse oldalán jelenleg 41 darab ingyenes kinézet, ikon, grafikák és bannerek közül válogathatunk.

Egyes játékokhoz is találunk külön kinézetet, mint például a League of Legends. A prémium darabokat $7-$30 vásárolhatjuk meg, persze a logók ennél drágábban érhetőek el.

A kinézetek kompatibilisek Twitch-el, Mixerrel és Streamlabs-el is.

+1 Twitch Designs

A Twitch Designs oldala is a streamerek szolgálja ki. Itt is több overlay-t, paneleket, értesítéseket, logókat, és grafikákat találhatunk.

Legfőképpen az egyes játékokhoz készített kinézeteket találhatunk, mint pl. LoL, CS:GO, Battlefield, stb. Az alap kinézetek több színben elérhetőek és variálhatjuk is az egyes darabokat. Az elemek kompatibilisek Twitch-el, YouTube-al és Mixer-rel is.

A fent említett oldalak mindegyik egy gyűjtő oldal. Ha tovább haladunk ezeken, akkor akár találhatunk olyan egyedi oldalak is, amelyen 1-2 darab ingyenes overlay elérhető.

Ha lenne valamilyen jó forrásod, amelyet megosztanál a többiekkel, akkor ne tartsd magadban. Akár a Twitch-ed linkjét is beillesztheted, hogy megnézzük, Te milyen kinézettel dolgozol.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes streamer minikurzus

Érj el növekedést a

csatornádon, azonnal.

Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Stúdió legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.

Ingyenes streamer minikurzus

Már a hajadat téped a sok beállítástól?

Ne hagyd, hogy az akadályok megállítsanak téged. Egy átfogó segítség a streameléshez és útmutató az OBS Studio legfontosabb beállításaihoz.

Nem érdekel a segítség, nem akarok több követőt.