Milyen fitness okosóra való neked? – 2018

0
0

Hogyan válaszd ki számodra melyik a legjobb fitness okosóra?

Nehéz nekikezdeni az egészséges életmódnak, folyamatosan arra figyelni, hogyan étkezzünk, mennyit eddzünk. A következő okosórák segítenek a már megtervezett étrend és edzésterv betartásán. Nem csak szívritmus mérővel rendelkeznek, de a bejövő hívást is jelzik, az egyéb számos funkció mellett. A következő listában megtalálhatod számodra a legmegfelelőbb órát. A következő lista érték és ár szempontjából készült el. De nézzük is a listát.

1. LUOKA okosóra ID107

A következő okosóra már ismerős lehet, már TESZT is készült róla. A termék az ár-érték arányával nyerte meg az első helyet. Még mindig uralja magát ennyi idő elteltével is, azonban amilyen rohamosan fejlődnek a technológiák nem sokáig marad az első helyen. A termék OLED érintő kijelzővel rendelkezik, kb. 10 napig bírja másfél órás töltéssel. Természetesen szívritmus méréssel is rendelkezik. A termék egyes adatai megtalálható a képek között, az összes a tovább gombra kattintva.
Ajánlás: Aki most szeretne belevágni az egészséges életmódba és szeretné nyomon követni a mindennapjait.
Ár: 5000FT (Itthon 11.500FT)

Tovább

2. Zeblaze VIBE 3

A következő okosóra a tökéletes kidolgozása, hosszú távú élettartama és ára miatt kapta meg ezt a helyet. Ez az óra tökéletes átmenet a klasszikus és az új fitness okosórák között. Az óra külseje DLC (Diamond-like carbon)-ből készült amit szinte lehetetlen megkarcolni. Bluetooth 4.0-án keresztül kommunikál a telefonnal, mellyel jelzéseket kap az óra. A készülék 50 méterig vízálló, 33 hónapig kibírja egy gomb elemmel, Corning Gorilla Glass 4-es üvegből készült az üvegje és még sorolhatnánk. Az összes funkciója és leírása megtalálható az alsó gomb segítségével. Ez az okosóra nem rendelkezik szívritmus mérési funkcióval.
Ajánlás: Akik szeretik a klasszikus óra kidolgozást, de követni szeretnék a trendeket.
Ár: 7300FT!

Tovább

3. Xiaomi Mi Band 3

A Xiaomi már bemutatkozott számunkra a Mi Band sorozatával. Tökéletes választás, ha fitnesz, egészséges életmódot válasszuk. A Xiaominak az Mi Band 3 a legújabb fejlesztésük, amelyet a fitness piacra terveztek. Az óra 50 méterig vízálló és egy töltéssel 20 napot bír ki. A szilikon pántot természetesen cserélhetjük, majdnem akármilyenre, a piacon nagyon sok fajta elérhető. Az eszköz OLED kijelzővel rendelkezik és Bluetooth 4.2-vel kapcsolódik. Itt már árban többet kell fizetnünk, mint az első darabért, azonban a specifikációi is jobbak.
Ajánlás: Aki már egy kicsit többre vágyik, mint amit az első termék tud megadni.
Ár: 7000FT

Tovább

3+1. F18 fitness okosóra

A ráadás óra egy olyan választás, amely ismét egy átmenet. Az óra több szíjjal is elérhető, így könnyen válogathatunk. Az óra szívritmus méréssel és lépésszámlálóval rendelkezik. További információk a gomb segítségével érhetőek el. Figyelem! Nem az egész körlap egy kijelző, hanem egy téglalapban találhatóak az információk.
Ajánlás: Aki szereti a klasszikus kör órákat, azonban egészséges életmódot szeretne élni.
Ár: 7000FT, azonban a szíj választásával eltérhet.

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük