AWEI T12 Bluetooth fülhallgató – TESZT

0
0
AWEI T12 TESZT

A tesztelt termék:

AWEI T12 Bluetooth Fülhallgató

Az Awei T11-es tesztre alapozva, úgy gondoltam, hogy érdemes lesz megismernünk, a következő generációs bluetooth-os fülhallgatóját az aweinek. Ahogy az előző, úgy ez a termék sem kapható Magyarországon, pontosabban más terméket kapunk helyette. Awei 922BL áll hozzá legközelebb, amely specifikáció szempontjából is hasonló.

Mi található a dobozban?

AWEI T12 TESZT tartalom

A termékhez kapunk egy töltőkábelt, 3 pár szilikon fülillesztéket, egy csíptetőt, egy kábelhosszúságot állító műanyagotsportoláshoz alkalmas tartó műanyagot és természetesen magát a bluetooth fülhallgatót.

Ilyen dobozban érkezik az eszköz

Külső

Itt az amiben eltér társától. Míg a T11-es egy minimalista és egyszerű kidolgozást kapott, addig itt egy kicsit vadabb dizájnt láthatunk. Több színben kaphatjuk a terméket, akár piros vezetékkel is. A készülék, teljesen követi az általános bluetooth-os fülhallgatókat. A kapcsoló részt, itt sikerült kisebbre elkészíteni, így már nem annyira zavaró futás közben.

Belső

Sokat nem kell ragoznunk a témát, mert nagyon sok tulajdonságában megegyezik a T11-es változattal.

Bővebben az Awei T11-ről

De azért néhány információ róla. 4.2-es bluetooth-al rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 10 méter a hatótávja.  IPX5-ös szabványt kapott, amely por- és vízálló, tehát futás közben nem fog tönkremenni. (Azért úszáshoz ne használjuk.) 4 órányi zenehallgatást, 6 órányi beszélgetést kapunk másfél órányi töltéssel. Természetesen, minden eszközzel kompatibilis, amely rendelkezik bluetooth-al. Mikrofon is található az eszközön, tehát akár egy futás során, könnyen felvehetjük a fontos hívásainkat a készülék középső gombjával és már beszélgethetünk is. (Persze, egy kis szusszanás után.)

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Hangzás

A hangzás megállta a próbát, 20-22kHz-ig terjed a tartománya, talán még jobb is volt mint az elődjénél. A termék leírásában főleg, a zajcsökkentést és a kiemelkedő minőségű basszust reklámozzák, melyet fejlesztettek.

Konklúzió

Árkategóriában megegyezik a T11-essel, viszont itt már egy fejlettebb készüléket kapunk, ugyanannyiért. A zajcsökkentés és a por- és vízállóság terén történtek a fejlesztések, mellyel az előd nem rendelkezik. Így a terméket teljességel ajánlom az alacsony ár – érték miatt.

Tovább az Awei T12-re

Kecskés Sándor