Awei T11 Bluetooth fülhallgató – Teszt

0
0
AWEI T11 Bluetooth fülhallgató

AWEI T11 BLUETHOOT FÜLHALLGATÓ

Itthon inkább AWEI A920BL néven találhatunk azonos kinézetű fülhallgatót, azonban az kissé eltér. A címben említett fülhallgató egy olcsó azonban jó minőségű termék. Az AWEI-vel mint márkával már találkozhattunk itthon is, mivel elismert a minőségi azonban a piachoz képest olcsó termékeiről (Persze náluk is megtalálható a felső kategória, de most nem erről lesz szó) . A cég maga dél-kelet Ázsia területén helyezkedik el, amely a szórakoztatóelektronikai cikkekben jeleskedik. Így bátran veszem a termék tesztelését.

Mit kapunk a termékhez?

A készülékhez kapunk 3 pár szilikon fülillesztéket, egy futáshoz használható tartó műanyagot, ami beleilleszkedik a fülvájatba, egy töltő ( csak ) kábelt és egy kínai használati utasítást (nincs nagy szükségünk rá).

Külső

AWEI T11 BLUETOOTH fülhallgató

A képen a mai trendeknek megfelelően az újabb sportfülesek kialakítása látható. Melyben össze van kötve a két fülhallgató rész. Középen találhatjuk az eszköz agyát. A fülhallgató rész fémből készült, míg a többi, műanyag bevonattal rendelkezik. A vezeték egy hosszú elnyújtott kidolgozást kapott, mely dizájnos és egyben praktikus is, ugyanis nem gubancolódik annyira, mint a hagyományos. A középső konzolrész kissé nagyra sikerült, így kocogás során picit zavaró lehet, hogy valami ott himbálódzik az arcunknál, de nem vészesen nagy. Ezen megtalálhatjuk a hangerő szabályzó, illetve a párosító gombot.

Belső

Az eszköz Bluetooth 4.2-vel rendelkezik, mely eleget tesz a mai elvárásoknak. Az összes telefonnal képes kapcsolatot létesíteni, így nem lesz probléma, ha Androidos vagy iOS-es készülékünk van, illetve persze számítógéppel és tablettel sem fog gondot okozni a használata. A gyártó másfél órás töltés után 6 óra működési időt ír, amit a gyakorlatban is szűken de teljesíti a füles. A középső gombot hosszan tartva elkezd pirosan és kéken villogni a készülék ezzel jelezve, hogy a kapcsolatra kész, majd a telefonunkon kell már csak megkeresnünk az AWEI MUSIC-ot. Ezzel a gombbal tudjuk felvenni illetve lerakni a hívásokat, ugyanis rendelkezik mikrofonnal is, illetve elindítani és leállítani a zenét. A készülék elég könnyű mindössze 13.8 g. A készülék hatótávja 10 méter.

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Hangzás

A gyártó 20-22kHz adta meg a fülhallgató frekvencia tartományát, amit kissé nagynak tartok. A hangzása nem tompa, tiszta és szépen szól. A gyári füleseknél sokkal jobb a hangja. Stúdió minőséget ilyen árkategóriában nem kell várnunk, de a társaihoz képest bekerült a felső kategóriába.

Összegzés

Ha most szeretnél vásárolni futáshoz, vagy csak szimplán egy bluetooth-al rendelkező fülhallgatót, méghozzá 3000FT alatt, akkor úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes választás. A dizájn elég szépre sikerült, a 6 órás használati idő elég nagy, illetve a hangzása is megfelelő.

A terméket itt lehet megvásárolni.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük