Fesztivál kütyük 2020

0
0
Fesztivál kütyük 2018

A mostani cikkben megnézzük, hogy mik is azok az elengedhetetlen kütyük eszközök amiknek 2020-ban a hátizsákban kell lenniük.

1. és a legfontosabb a Selfie-bot

Fesztivál kütyük 2018 Selfie-bot

Enélkül a darab nélkül el se tudnánk képzelni egy fesztivált.

Lehet hogy már egy kicsit elcsépelten hangzik, azonban ténylegesen jó képeket ennek a segítségével lőhetünk magunkról, anélkül hogy megkérnénk a félrészeg haverunkat, hogy készítsen rólunk egy tökéletes képet.

Szerencsére mára már viszonylag sokkal strapabíróbb darabokat kaphatunk, mint a kezdetekben, illetve sokkal olcsóbban. Így nem kell félnünk azért, hogy éppen mikor esik ki a telefonunk vagy törik ketté a selfie-bot. A következő két darab vásárlása mellett jól dönthetünk a minőségük és áraik miatt.

A fotó gombot, úgy tudjuk használni, ha a vezetéket bedugjuk a jack aljzatba (Iphonosok hátrányban (nincs jack) attól független működik az előző szériás készülékekkel). Szilikon borítást kapott a markolat, illetve alumíniumból készült maga készülék, így elég könnyűre sikeredett. Maximum 5.5 colos telefon rakható a kütyübe és összesen 77 cm a hossza.

Tovább

Árkategóriában ugyanott található meg a két eszköz, azonban a következő selfie bot már kapott egy Bluetooth kapcsolódási lehetőséget. Kapunk hozzá egy kis távirányítót mellyel irányíthatjuk a felvételt. A kütyühöz még kapunk egy kihajtható talpat is, így akár lerakhatjuk egy tökéletes kompozíció előtt a telefonunkat és csak be kell sétálnunk és elfoglalni a helyünket. A leírásban azt olvashatjuk, hogy rozsdamentes acélból készült, a kapcsolónak 10 méter a hatótávolsága.

Tovább

Fesztivál kütyük 2018 blitzwolf selfie bot

Az abszolút győztesnek a BlitzWolf gyártónak a selfie botját tartom, mely a fent látható két eszköz minőségének a dupláját birtokolja.

Az eszköz 3,6 coltól 6 colos méretig tudja befogadni a telefont. A kapcsolója sokkal igényesebb és több kép rögzítésére alkalmas mint a fent említett társáé. Kinézetileg egy elegánsabb kidolgozást kapott. A tripod lehetőséget is elég dizájnosan oldották meg, nem mellesleg a középső rudazat lecsúszik a terep aljára, így még jobb stabilitást élvez a telefonunk. Az ár itt már egy kicsit drágább, azonban a fent leírtak végett megfontolandó.

Tovább

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

2. Strapabíró Telefon

Fesztivál kütyük 2018 strapabíró telefon

Ha félted a telefonodat, akkor a te megoldásod egy olyan készülék lesz, amit nem féltesz

Ezt az egyszerű telefont akkor neked találták ki. Ezt püfölheted, rátaposhatnak és nem lesz semmi baja. Ez a VKworld NewStone az az új köve. IP68-as szabvánnyal rendelkezik, így víz- por- és ütésálló a telefon. 3000mAh-s akkumulátorral szerelt, így akár powerbank ként is funkcionálhat a telefon, a tetején elhelyezett teljes értékű USB aljzat miatt. A telefon csak 2G kommunikációra képes, de gondolom nem ezen akarod majd az instagrammot nézni. A telefon tartalmaz magyar nyelvet is. A telefonba egy beépített zseblámpa is található mellyel az est sötétjében megtalálhatod a sátradat.

Tovább

3. Power Bank

Fesztivál kütyük 2018 power bank

Ismét elengedhetetlen kellék.

Ha napi több száz képet, videót szeretnél készíteni a fesztiválról, a haverokkal és nem mellesleg magadról, akkor fontos egy power bank bekészítése a hátizsákba. A kezdetekben elég kis kapacitással rendelkeztek, illetve magas áron szerezhettük be, azonban ez a korszak már elmúlt. Pár ezer forintért már tökéletes minőségű pót-aksit vásárolhatunk a telefonunkhoz, hogy le ne merüljön a kedvenc énekesünk koncertjének a közepén. Három termék található, meg amelyek a személyes javaslataim, illetve a vásárlási számaik is az egekben vannak. Ezekkel nem csak a telefonokat tölthetjük, hanem okos óránkat, kameránkat, külső hangszórónkat és egyéb tech cuccainkat.

Fesztivál kütyük 2018 power bank rock

Letisztult dizájnt kapott a Rock külső akkumulátora. Mely két kimeneti töltő porttal rendelkezik és két bemeneti töltő porttal mégpedig egy usb-c és egy micro usb-vel. 10.000mAh kapacitással rendelkezik. A bekapcsoló gombokon látható led-ek segítségével értesülhetünk arról, ha lemerült az eszköz.

Tovább

Fesztivál kütyük 2018 power bank baseus

A következő a Baseus gyártó power bankja. Ez a termék is 10.000mAh-es kapacitással rendelkezik, azonban itt már biztosítanak számunkra Quick Charge 3.0-ás fejlesztést, mellyel sokkal gyorsabban tölthetjük a telefonunkat. Itt már egy kis kijelzőn láthatjuk, hogy hány százalék töltöttséggel rendelkezik a készülék.

Tovább

Fesztivál kütyük 2018 power bank ugreen

Személyes kedvencemet sem hagyhattam le a listáról. Ahogy az előző két termék így ez is 10.000mAh-rel rendelkezik. Az eszközben találhatunk egy 2A kimentet, amely gyorsabb töltésre alkalmas. A készülék tűz és meleg ellen védett, illetve törésálló, így ebben az esetben ez lehet számunkra a legjobb döntés.

Tovább

4. Bluetooth hangszóró

Fesztivál kütyük 2018 bluetooth hangszóró

Hogy már odafele is meglegyen a hangulat

Egy ilyen vagy egy ehhez hasonló bluetooth-os hangszóróval már elindíthatjuk a bulit már otthon, a sátornál és a fesztiválhoz vezető úton.

Kompakt megoldása miatt akár könnyen elfér a zsebben és ezt a terméket sem kell féltenünk ha véletlen leesik a földre.

Tovább

5. Hordozható Grill szett

Fesztivál kütyük 2018 hordozható grill

Ha egy jót szeretnétek enni

Ha szeretnétek a sátor mellett egy jót grillezni a haverokkal, akkor ez lesz a tökéletes megoldás.

Nem a talajon kell tüzet rakni, így biztonságos a megoldása. Egyszerűen középre kell berakni egy kis szenet és már mehet is a sütögetés.

Könnyen összecsukható, takarítható, így elfér a sátorban a hangulata pedig 10/10, nem beszélve a finom BBQ-s húsról.

Tovább

6. E-book

Fesztivál kütyük 2018 e-book olvasó

Ha egy kicsit kikapcsolódnál

A fesztiválozás kimerítő tud lenni, így nem árt egy kis felfrissülés.

Az Amazon Kindle e-book-ja érintőképernyő felülettel rendelkezik. Könnyű olvasást segít, mellesleg a szemet sem bántja. Könnyen foghatjuk a kezünkben és sokkal fehérebb mint a legtöbb könyv, így teljesen egy olyan benyomást kelt, mintha egy tényleges kötetet olvasnánk.

A boltból egyszerűen megvásárolhatjuk a kedvencünket és máris mehet a pihenés.

Tovább

7. Akciókamera

Fesztivál kütyük 2018 akció kamera

Ha megszeretnéd örökíteni minden pillanatot

Az Eken kamerája FULLHD-ban képes 60 képkocka rögzítésére. A 4k videófelvételt maximum 25FPS-el tudja rögzíteni, így picit csalóka lehet.

Tovább

YI 4K+ akciókamerája az abszolút győztes. Ebben a kütyüben minden megtalálható, aminek szerepelnie kell egy 2018-as kamerában. 4K felbontásban 60 képkockát tud rögzíteni. Beépített elektronikus képstabilizátor segíti a tökéletes képet. Live Streamelésre is alkalmas. A készülék Voice Control-ra is alkalmas.

Tovább

Az előző kamera kistestvére a YI 4K. Itt 4K-ban 30FPS van lehetőségünk. Az EIS itt is megtalálható, illetve ugyanúgy érintőképernyős kijelzőnk van. 5GHz-en lehetőségünk van streamelni is.

Tovább

+1 360 fokos kamera

Ha minden pillanatot el szeretnél kapni

Fesztivál kütyük 2018 360 fokos kamera

A készülék nagyon egyszerű használni. Csak bedugjuk a telefonunk töltő portjába és már mehet is a 360 fokos felvétel. A későbbiek során akár kiválaszthatunk egy nézetet is, így nem maradunk le egy fontos jelenetről sem. Az Insta360 gyártó kamerái jelenleg a legjobbak, melyek erre alkalmasak.

Iphonosoknak

Tovább

Androidosoknak

Tovább

Ha tetszett a cikk akkor bátran oszd meg barátaiddal. Ha bármilyen kérdésed lenne nyugodtan tedd fel a komment szekcióban, illetve ne maradj le legújabb cikkeinről se.

Kecskés Sándor