12 Kütyü, amellyel megkönnyíted az iskolai életed

0
0
12 Iskolai kütyü 2018

Fárasztó egész nap az iskolában rostokolni. Folyamatosan figyelni, hogy mikor is jön el az a bűvös óra, amikor megfoghatod a táskád és indulhatsz haza.

Nem azt mondom, hogy az iskola nem fontos, nagyon is! Ezért is jött létre ez a cikk, tehát itt van az a 12 kütyüt, amely segíthet a tanulásban, vagy éppen kibírni a hosszú napot.

Hátizsák töltő kimenettel

Valamiben márpedig hordani kell a cuccokat. Akár viselés közben is tölthetjük a telefonunkat. A táska teljesen kinyitható, így megtudjuk pakolni rendesen.

Ár: 21$ – 5800FT

Tovább

Fesztivál kütyük 2018 power bank rock

Külső akksi

Egy percre sem tehetjük ki magunkat annak a veszélynek, hogy lemerül a telefonunk. Erre tökéletes a külső akkumulátor.

Ár: ~15$ – 4000FT

Tovább

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

Bluetooth okosóra

Nem csak, hogy hasznát veszed, ha fel kell venni egy beszélgetést, de akár üzeneteket is olvashatsz benne, egy teljes értékű telefon. Nem mellékes, hogy jegyzeteket is olvashatsz benne.

Ár: ~ 12$ – 3300FT

Tovább

Laptop táska

Ha vigyázni szeretnénk laptopunkra akkor elengedhetetlen kellék. Nem csak, hogy vízálló, de még dizájnos is. 5 színben kapható a tartó.

Ár: ~8$ – 2000FT

Tovább

Kindle Ebook

Megkönnyíted vele a mindennapjaidat. Nem kell folyton egy halom könyvvel a kezedben mászkálni, hanem csak rápakolod a kellő könyveket, illetve jó kikapcsolódás olvasni.

Ár: 89$ – 24000FT

Tovább

OTG Pendrive

Ugyanis valamin keresztül be kell adnunk a beadandót. A pendrive egyik fele microusb így az utolsó simításokat akár elvégezhetjük a telefonunkon is.

Ár: ~ 8$ – 2000FT

Tovább

Bluetooth Füles

Az Awei T11-et már nem kell bemutatnom. Ha a buszon vagy éppen egy elmaradt órán szeretnél zenét hallgatni, akkor ez lesz a tökéletes választás.

Ár: 12$ – 3300FT

Tovább

Külső merevlemez

Valamin keresztül tárolni kell a sok információt és tudást amit megszereztünk. A WD My Passport külső hdd-je tökéletes megoldás. Az egész merevlemezt egy jelszóval is zárolhatjuk.

Ár: 70$ – 19000FT

Tovább

Tablet

Ha egy nagyobb felületen akarjuk szerkeszteni dokumentumainkat, netalán egy külső billentyűzettel akkor be kell fizetnünk egy tabletre. A CHUWI tablete egy tökéletes megoldás a 2K-s kijelzőjével brutális a megjelenítése.

Ár: 199$ – 54000FT

Tovább

Külső hangszóró

Ha a haverokkal egy kicsit kikapcsolódnátok vagy éppen buliznátok egyet.Az összes eszközt támogatja, amely rendelkezik jack vagy bluetooth lehetőséggel. Szóval nem lesz gond.

Ár: ~36$ – 9900FT

Tovább

Vezeték nélküli egér 

Sok esetben zavaró lehet az egér vezetékével bajlódni, egy vezeték nélkülivel egyből megoldódik a probléma. Az egér 2000DPI-vel rendelkezik, ami nem hátrány

Ár: ~4$ – 1100FT

Tovább

Bluetooth fejhallgató

Ha jobb hangminőségre vágyunk akkor elfelejthetjük a fülhallgatókat. A Bluedio T5 fejhallgatója tökéletesen illeszkedik a fülre és aktív zajcsökkentéssel rendelkezik és ez a piros dizájn elég ütős.

Ár: 52$ – 14000FT

Tovább

Kecskés Sándor