Impresszum

A Techblogger.hu egy magyar tech blog, amely segít mindenki számára elérhetővé tenni és megérteni a legújabb tech eszközöket és programokat. Tippek és trükkök segítenek, hogy könyebben használd az egyes programokat. Kütyü tesztjeinkben megismerheted a legjobb választást és a hírek alatt pedig értesülhetsz a legfontosabb történésekről.

Tulajdonos:

Kecskés Sándor egyéni vállalkozó

E-mail: info (kukac) techblogger.hu

Főszerkesztő:

Kecskés Sándor

Bármilyen kérdéssel, információval vagy sajtóközleménnyel kapcsolatos megkereséseket az info (kukac) techblogger.hu e-mail címre várjuk.

Az üzleti megkeresésekkel kapcsolatban, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a business (kukac) techblogger.hu e-mail címen keresztül vagy a Kapcsolat oldalon található üzenetküldési űrlapon keresztül.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

A Hogyan kezdj el streamelni című cikkben már megtárgyaltuk a legfontosabb dolgokat, amiknek a segítségével elkezdhetsz streamelni. Viszont fontos, hogy teljesen megismerjük a streamelés gépigényét. Milyen teljesítményű számítógépre, vagy laptopra lesz szükségek? A kiegészítők, mikrofon, kamera, vagy fejhallgató közül hogyan válaszd ki a számodra legjobbat? Ha egy asztali gépről beszélünk akkor a twitch ajánlása alapján […]

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.