Samsung is beáll a sorba?

0
0
Samsung is beáll a sorba?

A Samsung is beáll a sorba és a képernyőbe rakja az ujj lenyomat érzékelőt.

A The Bell forrásai alapján a Samsung, a legújabb telefonjába az S10-be már a képernyőbe épített ujj lenyomat olvasót és 3D arcfelismerőt akar használni. Már láthattuk ezt a technológiát.

Úgy néz ki, hogy az írisz szkenner nem fogta meg a használókat. Az S10-ben már elhagynák ezt a funkciót és helyettesítenék a teljes arcfelismeréssel, illetve a képernyőn található ujj lenyomat érzékelővel. A Samsung telefonjaiban idáig is megtalálható volt az ujj lenyomat érzékelő azonban ez a készülék hátulján helyezkedik el, ami elég kényelmetlen helyen van. A kisebb kezű emberek számára szinte lehetetlen használni egy kézzel a feloldást a nélkül, hogy át kéne fogni a telefont, nem beszélve a bal kezes használókról. A telefonok évről évre nőnek, így még nehezebb lesz az elérése.

A 3D szkennelést az iPhone X-ben láthattuk élősszőr, ami nagy változás volt. Ez az újítás nem került bele az S9-be, így az Apple egy kis előnyhöz jutott. Azóta a Samsung társult a Mantis Vision-nal akik tervezték az algoritmust, így igaznak bizonyul maga a hír.

The Bell leírja, hogy a Galaxy S10 alap készüléke 5.8 colos kijelzővel, míg a Galaxy S10 Plus 6.2 colos kijelzővel érkezik, ami megegyezik a jelenleg is kapható S9 és S9 Plus méreteinek.

Az új Galaxy telefonok 3 modellben fognak a piacra jönni, a beszédek alapján. Kettő darab 5.8 colos és egy 6.2 colos fog érkezni. A különbség a készülékek között a kamerában és valószínűleg a teljesítmény-ram-tárhely-ben lesz.

Mindig figyelhetjük az előrejelzéseket egy-egy telefonról, azonban a végkifejletet még is csak a bemutató napján fogjuk látni

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük