Új fejlesztés van a láthatáron, ami még jobban fogja idegesíteni a Messenger használókat.

Másfél éve már láthatjuk a Messengeren belül megjelenő hirdetéseket. A beszélgetések között görgetve láthatjuk meg őket. Viszont a Facebook most még jobb hirdetői felületet talált! Magában a beszélgetésekben fognak megjelenni ezentúl!

A beszélgetésekben videóhirdetések fognak megjelenni, amik automatikusan indulnak el. Eléggé zavaró és frusztráló fog lenni, ha egy-egy beszélgetés közben meglátunk egy nyugtató vagy éppenséggel egy tampon reklámot. A beszélgetésünk privát szféráját is megsértenék ezzel. A Facebook hirdetési menedzsere kijelentette, hogy a “felhasználói élmény-t” helyezik előtérbe, azonban úgy gondolják, hogy ez nem fog semmit megváltoztatni.

A tesztelési fázisban csak pár ember fogja látni magát a hirdetést, azonban a későbbiekben mindenki számára bevezetik. Lehetőség lesz ugyanúgy mint idáig, visszajelzést küldeni a hirdetéssel kapcsolatban, de teljesen letiltani majd nem lehet. A tesztelés során követni fogják, hogy ki “hagyja ott” a Messengert ez miatt.

Az is meglehet sőt, biztos is, hogy a későbbiek folyamán bevezetik a havidíj alapú rendszert. A csoportokban már nemsokára elérhető is lesz, a fizetős részleg.

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: Messenger és az újabb hirdetés

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap