Megnyitott a Techblogger Fórum!

0
0

Mostantól kezdve a kérdéseiteket feltehetitek a Techblogger Fórum-on keresztül, ahol a megszokott szakmai segítséget kapjátok. Egyszerű regisztrálás után már is létrehozhatunk új témákat, megoszthatjátok a tapasztalatokat a többiekkel.

A Fórum létrehozásával az a célunk, hogy mindenki megtalálja a kérdésére a választ. Ahogy idáig is, úgy továbbra is szakmai segítséget fogunk nyújtani a problémákkal kapcsolatban.

Miért indul a Fórum?

Sokat gondolkoztunk azon, hogy érdemes lenne-e egy fórumot létrehozni a Techblogger olvasói számára. Azt vettük észre, hogy főleg az utóbbi időben nagyon sok kérdés merült fel egy-egy cikk kapcsán. A legtöbb kérdésre a választ sikerült megadnunk, azonban az látszodik, hogy egy kérdés többször is megjelenik a kommentekben, illetve a kérdések és válaszok elvesznek a komment szekcióban. Erre legjobb példa az “OBS Studio beállítása“.

Ezért az egyes cikkeknél, ahol úgy látjuk, hogy már elvesznek a kérdések és a válaszok, ott lezártuk a komment szekciót. Azonban pánikra semmi ok! Ezeket a kérdéseket ugyanúgy feltehetetitek, viszont most már a Fórum-on keresztül, ahol továbbra is megkapjátok a segítséget.

Összességében, mostantól, ha másnak is felmerülne, ugyanaz a probléma könnyen rátalálhat a válaszra, megoszthat további tippeket és akár feltehet további kérdéseket is.


Fontos megjegyeznünk, hogy a Fórum-ot teljes önerőből hoztuk létre. Így szükségünk van a segítségetekre, hogy fenntartsuk, ahogy magát a Techbloggert is.
Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.


Jelenleg a fórum béta fázisban, így az esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatban kérünk titeket, hogy írjatok egy emailt az info@techblogger.hu címre, vagy a Visszajelzés kategóriában indítsatok egy új témát.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük