Most már letölthető a Google Fordító

0
0
Most már letölthető a Google Fordító

A Google kiadta az offline verzióját az AI (Artificial Intelligence – Mesterséges intelligencia) által vezérelt képi fordítóját. Szóval, ha nincs elég mobil adatforgalmad, akkor most már használhatod a nélkül is. Elérhető Android és iOS eszközökön is.

Idáig csak a szótárat lehetett offline módban használni, azonban ez egy elég nagy előrelépés. A szükséges kiegészítő nyelvenként kb. 35MB-ba fog kerülni, azonban ez eléggé hihetetlen. A Fordítót szó szerint csak szótárként lehet használni. Az összefüggő mondatok terén nem állta meg a helyét a program. Még akkor is találhatunk benne hibát, ha például Spanyolról szeretnénk Angolra fordítani, pedig a két nyelv nagyon hasonló. Pláne ha mondjuk Oroszról szeretnénk Kínai nyelvre fordítani.

Az offline verzió 59 nyelven lesz elérhető, ami a következőek: Afrikaans, Albanian, Arabic, Belarusian, Bengali, Bulgarian, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati, Haitian Creole, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Jannada, Korean, Lavtian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Maltese, Marathi, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese, és Welsh. Igen jól látjátok a magyar is megtalálható közöttük. Az összes készülékre be akarják vezetni a fejlesztést, így az alacsonyabb kategóriájú telefonhasználóknak sem kell megijedniük, mert ott is megtalálható lesz.

Kép: index.hu

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük