A Google kiadta az offline verzióját az AI (Artificial Intelligence – Mesterséges intelligencia) által vezérelt képi fordítóját. Szóval, ha nincs elég mobil adatforgalmad, akkor most már használhatod a nélkül is. Elérhető Android és iOS eszközökön is.

Idáig csak a szótárat lehetett offline módban használni, azonban ez egy elég nagy előrelépés. A szükséges kiegészítő nyelvenként kb. 35MB-ba fog kerülni, azonban ez eléggé hihetetlen. A Fordítót szó szerint csak szótárként lehet használni. Az összefüggő mondatok terén nem állta meg a helyét a program. Még akkor is találhatunk benne hibát, ha például Spanyolról szeretnénk Angolra fordítani, pedig a két nyelv nagyon hasonló. Pláne ha mondjuk Oroszról szeretnénk Kínai nyelvre fordítani.

Az offline verzió 59 nyelven lesz elérhető, ami a következőek: Afrikaans, Albanian, Arabic, Belarusian, Bengali, Bulgarian, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati, Haitian Creole, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Jannada, Korean, Lavtian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Maltese, Marathi, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese, és Welsh. Igen jól látjátok a magyar is megtalálható közöttük. Az összes készülékre be akarják vezetni a fejlesztést, így az alacsonyabb kategóriájú telefonhasználóknak sem kell megijedniük, mert ott is megtalálható lesz.

Kép: index.hu

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: Most már letölthető a Google Fordító

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap