Kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 9

0
0
Kiszivárgott Samsung Galaxy Note 9

Kezdenek kiszivárogni az első képek a Samsung Galaxy Note 9-ről. A képek azt mutatják, hogy elérhetőbb helyen lesz az ujjlenyomat érzékelő. Evan Blass volt, aki kitweetelt egy képet, amelyen egy új Samsung modell látható, ami valószínűleg a Note 9. A kiírás csak annyi volt, hogy S Pen? Egyből észrevehetjük a képen, hogy az ujjlenyomat érzékelő a kamera alatt helyezkedik el, nem úgy mint idáig a kamera mellett, ami teljesen elérhetetlen volt egy fogással.


Találhatunk még két különös képet, amelyen egy felirat található miszerint. “No photo allowed, Not For Sale, Do not leak info.” – “Fotó nem engedélyezett, Nem eladási célra, Ne szivárogtass infót.”

Kiszivárgott Samsung Galaxy Note 9
Kép: SamMobile
Kiszivárgott Samsung Galaxy Note 9
Kép: SamMobile

A készülék nem tűnik nagyon eltérőnek az előző évekhez képest, kivéve az ujjlenyomat érzékelő elhelyezkedését és az új kamera stílusát. Az FCC szerint az újítás az az S Pen lesz, mely most már Bluethoot-al ellátott. Pontosan még nem tudni, hogy milyen lehetőségeket rejt majd a toll, azonban néhányan azt gondolják, hogy majd zene visszajátszásra és követési funkcióra is alkalmas lesz a készülék.

A Samsung Augusztus 9-én akarja a telefont bemutatni, addig már nem sok idő van és teljességében lehull a lepel az új eszközről.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük