A Google halad a Pay fejlesztésével.

 

A Google Pay Magyarországon is elérhető az arra alkalmas eszközökön, míg az iPhone tulajdonosoknak nincs lehetősége a mobillal történő fizetésre. A Google legújabb fejlesztésében elhozza azt a funkciót, melyet az Apple alkalmazása már tartalmaz. A Google megpróbálja minden évben beépíteni a legújabb és legjobb szolgáltatásokat, hogy növelje az alkalmazásának hírnevét. A mostani évben teljesen megújult az applikáció és teljesen új arculatot épített.

A frissítés tartalmazza a sokak által már használt, évek óta jelen lévő szolgáltatásokat. Ilyen például a mobil jegy rendszer illetve a felhasználó és felhasználó (peer-to-peer) közötti fizetés.

A fizető rendszer egyszerű módon működik. A felhasználó küldhet vagy kérhet pénzt a barátaitól vagy a családtagjaitól. Régebben ez csak a Google Pay Send applikáción belül működött, azonban a szolgáltatást beépítették a Google Pay appba, így hazánkban is nagy valószínűséggel elérhető lesz. Külföldön már bevett módszer ez a fajta fizetés. Ezzel legfőképpen egy központi rendszert akar létrehozni a Google, ahol egy helyen kezelheted az összes kiadásod és bevételed.

A mobilos jegyrendszerrel már nagyon sok alkalmazásban találkozhattunk. Az Apple Pay ezt a rendszert már tartalmazza, azonban a Google, mint teljes nemzetközi felhasználó táborral rendelkező vállalat is bevezeti ezt a szolgáltatást. Lényegében a fizetéshez hasonlóan itt is lehetőségünk van a különböző applikációkból átmigrálni a jegyeinket a Google alkalmazásába, így azt egy helyen tárolhatjuk. Még csak néhány céggel van kapcsolatban a vállalat, azonban biztos, hogy ez a szám folyamatosan nőni fog.

Ezekkel a lépésekkel a Google bekebelezheti a piacon lévő cégeket, amelyek ezzel foglalkoznak. Tényleg haladunk afelé a korszak felé, amiben már elég lesz csak a telefonunkat előkapni és minden információnk rajta lesz. Most már csak az adatvédelemmel és biztonsággal kellene törődniük a nagy vállalatoknak, hogy az egész életünket befolyásoló eszközöket, ne lehessen másodpercek alatt feltörni.

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: Google Pay most már menti a repülőjegyeket is

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap