Megérkezett a Google Maps-re a Waze applikáció legjobb funkciója.

Már rég óta jelen van az élő forgalom jelentés mindkettő applikációban. Azonban míg a Waze a sofőrök által bejelentett ütközések, úthibákat mutatta, addig a Maps szimplán elemezte az adatokat és az alapján adott információt a dugókról. Most ez a funkció megjelent a Mapsben is.

Egyszer csak elkezdtek megjelenni a használóknál a lehetőség, miszerint megkérdezte a program, hogy történt-e baleset. Az újítás kiterjed az útmunkákra, a dugókra, úttorlaszokra, útlezárásra és az előbb említett balesetekre. Az Andorid Police kiderítette, hogy már több mint két hete elkezdte kiadni egyes felhasználóknak a lehetőséget. Úgy tűnt, hogy még csak teszt fázisban van a fejlesztés, azonban a Google megerősítette a TheVerge-nek, hogy már egy jó ideje él a lehetőség Androidon.

A Google Maps is kifejlesztette a Waze legjobb funkcióját

A két alkalmazás egy kézben van, így ügyeltek arra, hogy ne ütközzön egymás felhasználói táborába. A Waze-t mindig is a sofőrök használták, mert gyorsan be lehet jelenteni az eseményeket és egyből látja az összes vezető. A Maps viszont inkább a buszt használókra, a kerékpározásra, illetve a sétálókra (turistákra) fókuszált. Melyben az applikáció megtudta mutatni a legközelebbi boltokat és éttermeket.

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: A Google Maps is kifejlesztette a Waze legjobb funkcióját

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap