A SONY jelenleg nagy rajongói visszhangban van, mivel bejelentette, hogy nem lehet ugyanazon felhasználóval játszani PlayStation 4-en, illetve a Nintendo Switch-en.

A napokban bejelentették, hogy kiadják Nintendo Switch-re is a Fortnite-ot. Nagyon sok játékos örült ennek a hírnek, mivel így útközben, illetve hordozható eszközként is lehet játszani a játékot. Azonban ezután érkezett a hír, amin sok játékos egyszerűen kiakadt.

A játékosok egyszerűen nem tudnak belépni a játékba. Több ezer Fortnite játékos írta le ezzel kapcsolatban a véleményét. A Sony blokkolja az Epic Games által nyújtott lehetőséget, miszerint be lehet lépni egy felhasználóval a különböző platformokra (cross-play) . A legnagyobb problémát a vásárlások jelentik. Ugyanis így a megvásárolt skin-eket, havi prémium-okat nem lehet megosztani.

Ha a Sony eléggé nyitott lenne, akkor figyelne, arra hogy hány visszajelzés érkezett a Twitter oldalukra. Pontosan még nem lehet tudni, hogy miért tiltják a cross-play-t. Lehetne következtetni arra, hogy nem akar közösködni a rivális konzolokkal, azonban a jelenlegi piacot ő uralja, így nincs ez nem lehet magyarázat.

A Nintendo és a Microsoft is nyitott a cross-playre. De blokkolást már láthattunk előzőleg a PS-től, mint például a Rocket League és a Minecraft játékoknál. Ellentétben Switch-el és az Xbox-al. Ilyen fajta tiltást a PC, Xbox és az iOS esetében sem láthatunk.

A többi vezetők kijelentették, hogy a döntés mindenkinek a saját kezében van, illetve abban hisznek, hogy egy ilyen játék a rajongók és a fejlesztések tudják előrevinni.

Nincsenek hozzászólások
Szólj hozzá Mégse
Kommentek: Egy Fortnite felhasználó Switch-en és PS4-en? A Sony szerint NEM!

Az email címet nem tesszük közzé.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.

AZONNAL HASZNÁLHATOD

LEGUTÓBBI CIKKEINK

Felkapott

Számítógépes segítségnyújtás
24 órán belül
!

Lassú a laptop? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?
A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a problémát!

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap