A Vivo kamerája néha magától felcsúszik

0
0
A Vivo kamerája néha felcsúszik magától

Már beszámoltunk a Vivo legújabb telefonjáról, aminek a kamerája kicsúszik a telefon tetejéből. Az első tulajdonosok már megkapták a készüléküket, azonban beszámoltak arról, hogy néha magától felcsúszik a kamera.

Olyan esetekben is megjelenik a kamera amikor nem várná az ember. A felhasználók elmondásai szerint a lencse néha böngészés és egyes alkalmazások használata közben is megjelenik, mikor nem várná az ember vagy pontosan nem adott rá engedélyt. Elég ijesztő lehet, amikor az este folyamán a Facebook pörgetése alatt egyszer csak kicsúszik a kamera.

Az Abacus bemutatta, hogy a Vivo Nex S telefonnál, ha megnyitunk egy chat ablakot, a Telegram applikáción belül, a kamera automatikusan kijön a telefonból. Másik forrásából kiderült, hogy a Tencent QQ böngésző (kínában használatos) vagy a Ctrip alkalmazások használata közben is előjön a telefon kamerája. A Tencent elmondása szerint a böngésző egyes esetekben QR kódot használ, így szükséges a telefon kamerájának használata.

 

Ezek alapján következtethetünk arra, hogy a többi telefonnál is használják automatikusan a kamerát, csak nem vehető észre, mivel nem csúszik ki a kamera.

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük