Nincsenek termékek a kosárban.

Hivatalos E-könyvek és Kurzusok a TechBlogger készletéből

A jól megszokott minőség, a szakmai háttér, a kidolgozott és tapasztalatok alapján öszeállított tartalmak. Kifejezetten tartalomkészítők, influenszerek és streamerek számára. Segítséget keresel a követők gyűjtésében Twitch-en? Szeretnél kiemelkedő posztokat készíteni? Mindenre találsz segítséget.

Hogyan lehetsz sikeres TikTokker?

#előrendelés

Már előrendelhető a Hogyan lehetsz sikeres TikTokker c. online kurzus, a már a TechBlogger-től megszokott szakmai tartalommal.

Milyen megoldást találsz a kurzusban?

Magyarországon egyik legkiemelkedőbb kurzusa készül, rengeteg szakmai tartalommal és tapasztalatokkal. Ne maradj róla, rendeld elő még ma a kurzust.

Ár: 13.700 Ft

Hogyan legyél sikeres streamer? 🚀

Több mint 7,7 millió aktív csatorna van jelenleg a Twitchen, de csak néhányan sikeresek. Te szeretnél hozzájuk tartozni?

Milyen megoldást találsz az E-könyvben?

Nem kell több ezer forintot fizetned a tudásért, szerezd meg most a következő kedvezményes áron.

Ár: 2.190Ft

Készíts profi képeket és posztokat Canva segítségével 🎨

Egy átfogó útmutató, amellyel azonnal tudsz készíteni tökéletes posztokat, borítóképeket, story-kat és thumbnaileket. Spórolj időt magadnak és legyél Te az egyik legjobb.

Milyen megoldást találsz az E-könyvben?

Habár találhatsz egy-kettő kurzust, amelyért több mint százezer forintot is elkérnek. Ezt a könyvet, az alábbi áron tudod megvásárolni.

Ár: 2.190Ft

A fent látható képek csak illusztrációk, ezen az oldalon elektronikus könyveket találsz, amelyet a megvásárlást követően letöltheted, illetve akár felhelyezheted e-könyv olvasódra is. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Üdvözlünk újra!

Jelentkezz be a fiókodba

Új jelszó igénylése

Kérjük add meg a felhasználóneved vagy email címed az új jelszó igényléséhez

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?