Hogyan találd meg az e-mail címét? – E-mail cím kereső útmutató

0
3

Ahhoz, hogy valaki észrevegyen minket és felfigyeljen ránk a legjobb, ha egy emailt küldünk számára, azonban sok esetben ezt nehéz lehet megszerezni és találgatni sem szeretnénk. A következő e-mail cím kereső útmutatóban megtalálod azokat a módszereket, amelyek segítenek abban, hogy megtaláld a keresett személy email címét.

  1. Kapcsolati oldal megkeresése
  2. Facebook névjegy ellenőrzés
  3. Keresési függvények használata
  4. Hunter.io – E-mail cím kereső program
  5. E-mail cím keresés név alapján – Az egész interneten
  6. E-mail cím ellenőrzés

Keresd a Rólam vagy Kapcsolat oldalt

A legtöbb esetben ezeken az oldalakon jelenítik meg az adatokat, így még mielőtt kétségbeesnénk keressük a következő oldalakat, Ilyen lehet még például a Történetem, Információk, Elérhetőségek stb.

Facebook – Rólam

A Facebook is számos lehetőséget nyújt arra, hogy megtaláljuk valakinek az e-mail címét. Ha keresett személy rendelkezik céges vagy business oldallal akkor már is nyert ügyünk van, hiszen ott biztos megtaláljuk a címet a Névjegyek között.

Keresési függvények az oldal, email cím keresésére

Ha idáig nem jártunk sikerrel, abban az esetben természetesen használjunk keresőt. Viszont ahelyett, hogy csak szimplán beírnánk az oldalt és az email cím párost, használjunk függvényeket.

A keresési függvények segítségével szabályozhatjuk, hogy milyen találatokat adjon számunkra az adott kereső, így kiszűrve azokat a találatokat, amelyek biztos nem fognak számunkra segíteni. Nem beszélve arról, hogy megannyi időt spórolunk meg magunknak ezzel.

A következő függvény használatával, csak a kívánt oldalra fogunk rákeresni és csak azokat az oldalakat fogja megjeleníteni számunkra a kereső, amelyekben megjelenik a „gmail.com” szöveg, tehát az email cím. A következő függvényeket, a „@” jel miatt a Google nem támogatja, azonban a DuckDuckGo.com keresője igen!

site:DOMAIN.hu „@gmail.com”

Ha nem találtuk meg amit kerestünk, akkor mehetünk tovább a következő függvények segítségével.

Legyél Te is Kezdeti Lovag!

Elérhető a TechBlogger első csomagja. Rengeteg exkluzív streamer tartalommal, útmutatóval, segítséggel és kedvezménnyel. Most Lesty fiókkal!

site:DOMAIN.hu „@DOMAIN.hu”
site:DOMAIN.hu kapcsolat
site:DOMAIN.hu elérhetőségek

Ezeket tovább módosíthatjuk a fent látható mód alapján.

Hunter.io – E-mail cím kereső program

Ha céges vagy egy adott blog email címét keressük akkor a következő program a legközkedveltebb ebben. Az oldal egy adott webcím alapján keresi meg a személy email címét, feltehetőleg, hogy az létezik. Főleg abban az esetben működik tökéletesen a program, hogy ha nem ingyenes e-mail címet használ a célszemély. (nem Gmail, Freemail, Citromail, stb.)

https://hunter.io/

A weboldalnak elérhető egy Chrome bővítménye is, aminek a segítségével, fel sem kell keresnünk a weboldalt, hiszen, ha talál az adott weboldalon email címet, azonnal jelez számunkra. Azonban ehhez regisztráció szükséges. Alapesetben az oldal keresője is megmutatja számunkra, hogy melyik webcímen rejtőzik a találat.

email keresése weboldal és név alapján

Amint rámentünk a weboldalra nyomjuk le a CTRL + U (Chrome – Oldal forrása) gombot, majd a CTRL+F (Keresés) gombot és kezdjük begépelni a látható email címet. Ha mindent jól csináltunk már is látszódni fog az email és már küldhetjük is az üzenetet.

Annak érdekében, hogy minél jobban elérd a célod érdemes közvetlenül a célszemélyt megkeresned. Tehát, ha üzleti megkeresésed lenne, lehetőleg ne a support teamnek írj.

Nem sikerült beállítani? Lassú? Lefagy?

Itt a megoldás.

Bármilyen problémád is adódjon a számítógépeddel, a rendelkezésedre állunk és megoldjuk a problémát, akár azonnal.

Email cím keresés név alapján – Az egész interneten

Ha ezek után sem sikerült még megtalálnunk a keresett személyt akkor itt az idő kiszélesíteni a keresést az összes találatra. A következő függvényekkel az egész internetet átböngészhetjük, hátha valahol megemlítették a keresett e-mail címet. Használjuk ismét a DuckDuckGo.com keresőjét.

„@gmail.com” AND „Gipsz Jakab”

Ha valamit tudunk a keresett személyről akkor további információkat is megadhatunk ezzel szűkítve a keresést.

„@gmail.com” AND „Gipsz Jakab” AND „Budapest”

„@freemail.hu” OR „@citromail.hu” „Étterem” AND „jelentkezés” AND „Budapest”

Biztos elérhető az email?

Ha sikeresen megtaláltuk az email címet, akkor sem teljesen biztos, hogy él-e az adott cím. Számtalan eszközt találhatunk, amelyek e-mail validációra specializálódtak. Most példaként a következő eszközt fogjuk használni, amely napi 25 ingyenes lekérdezést biztosít számunkra. https://verifalia.com/validate-email

Email cím ellenőrzése

Egyszerűen a mezőbe beillesztjük a megtalált email címét és már mehet is az ellenőrzés, de még előtte gyorsan megtaláljuk még a biciklit a képen.

email megerősítése, hogy létezik

Már is láthatjuk, hogy az email cím elérhető.

az email létezik

A következő oldalak még jól jöhetnek számunkra:

Végszó

Amellett, hogy még több eszközt keresnénk és csak még több időt töltenénk az email cím keresésével, inkább keressük föl személyesen vagy telefonon a keresett személyt és fokuszáljunk az emailünk mondanivalójára és stílusára.

Figyelem! Minden esetben a GDPR rendeletének megfelelően járjunk el! A következő cikk jó útmutatást adhat számunkra. https://www.hwsw.hu/hirek/58462/gdpr-eu-adatvedelem-ceges-emailcim-postafiok.html

Kecskés Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tudj meg többet az emailekről!

Szeretnél többet megtudni, hogyan keresheted meg az email címét? 

Nem érdekel a segítség.